Værkstedsvogn

Værkstedsvogn med stor funktionalitet

Har du brug for en ny værkstedsvogn i virksomheden, er vi hos Selmatec A/S specialister i LISTA, som er en af de førende værkstedsvogne på markedet. Vi tilbyder LISTA vogne til kunder i hele landet. Vi har beliggenhed i Lynge nær Farum. Vi arbejder på kunder i hele Nordsjælland og resten af Danmark.​

Den nye LISTA værkstedsvogn er blevet optimeret i alle de vigtigste funktioner, og giver dig nu endnu flere fordele, funktioner og forbedret ergonomi. Skal du have en eller flere til dit værksted, har vi en masse på lager. Kontakt os for at høre mere de mange gode egenskaber og funktioner.

Professionel værkstedsvogn til industribehov

Arbejder du i industrien, kan der være et større behov for at få struktur og god organisation af alle dine værktøjer og redskaber. LISTA er den ultimative værkstedsvogn, som tillader dig at være meget mere organiseret samt få overblik.

Flyder dit værktøj altid, er det ikke til at få styr på. Prøv en professionel værkstedsvogn, der gør en forskel og gør dig meget mere effektiv.

Du mister ikke dine ting, og der er plads til alt dit grej. Lad os høre om dine behov, så vi kan arrangere et fuldt set up til dig og din virksomhed.

Få et godt tilbud

​Ønsker du at anskaffe en værkstedsvogn fra LISTA, kan du bestille den her hos os til en god pris. Kontakt os for at høre mere om vores priser. Produktet er i høj kvalitet, robust, har god slidstyrke og er ufatteligt stabil.

Ring for at få et godt og uforpligtende tilbud på telefon (+45) 48 18 90 33 eller skriv til post@selmatec.dk. Vi garanterer hurtig levering. Vi ser frem til at høre fra dig​.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Kontakt os for at høre, hvad værkstedsindretning og det rette værkstedsinventar kan gøre for dig og din virksomhed. Ring på telefon (+45) 48 18 90 33 eller skriv til post@selmatec.dk.

Kontakt os i dag